Alte persoane au fost confirmate, în cursul zilei de vineri, ca fiind infectate cu noul coronavirus, anunță Realitatea PLUS. După ce joi seară erau 59 de cazuri confirmate,în dimineață zilei de vineri totalul a ajuns la 64.

Bilanțul românilor infectați cu noul coronavirus a ajuns la 64.

Alte 5 persoane au fost confirmate pozitiv. Este vorba de contacţi ai celor depistaţi pozitiv, respectiv un bărbat, 39 ani, contact cu persoana care a călătorit în Germania, un alt bărbat de 53 ani, contact (coleg birou) cu un membru din familia pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota. Următoarele cazuri sunt o femeie de 48 ani şi o tânără de 22 de ani, membre ale familiei bărbatului de 53 de ani, şi un tânăr de 23 de ani, contact al familiei bărbatului respectiv.

Încă 6 cazuri au fost confirmate la Hunedoara, joi seara, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Cele 6 persoane au intrat în contact cu femeia din Hunedoara, de 26 de ani, care nu a respectat izolarea la domiciliu, întocmindu-i-se dosar penal.
Caz 54: Femeie, 58 ani, pacient
Caz 55: Femeie, 74 ani, pacient
Caz 56: Femeie, 52 ani, pacient
Caz 57: Femeie, 45 ani, autoizolată la domiciliu, cadru medical

Caz 58: Femeie, 53 ani, autoizolată la domiciliu, cadru medical
Caz 59: Femeie, 45 ani, autoizolată la domiciliu, cadru medical

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.450 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 12.878 de persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

Mai multe detalii statistice găsiți aici www.realitatea.net

Articolul precedentComitet de URGENȚĂ la MAI, pentru coronavirus. Victor Costache: ”Exportul de medicamente a fost SUSPENDAT”
Articolul următorPlatformă educațională on line, în Dâmbovița, pentru perioada în care sunt închise școlile