Cel mai important club dâmbovițean, din perspectiva rezultatelor obținute, se află într-o situație delicată. Secțiile de volei și baschet feminin ale clubului sunt, în momentul de față, fără jucătoare și cu o situație complicată.

CSM Târgoviște- echipă baschet, mai 2019

La secția de baschet feminin a CSM Târgoviște (echipă multiplă campioană națională) se așteaptă o sentință a instanțelor de judecată, într-o speță în care clubul se judecă cu un fost antrenor,grecul George Dikeolakos, în ceea ce privește litigii financiare.

Sentința ar trebui să fie dată în data de 11 iulie 2019. Suma de bani, datorată de club fostului antrenor, constituie miza procesului. Federația Română de Baschet a dat un ultimatum clubului CSM Târgoviște, ce expiră în data de 15 iulie, pentru prezentarea dovezilor plăților, către fostul antrenor Dikeolakos, în caz contrar clubul urmând a fi exclus din toate competițiile din România.

CSM Târgoviște -echipa volei, iunie 2019

La secția de volei a CSM Târgoviște situația este la fel de complicată. Conform unei declarații, apărute în presa locală târgovișteană, echipa de senioare (locul III în campionatul primei ligi, sezonul 2018-2019) a rămas fără majoritatea jucătoarelor.

<Din garnitură nu mai fac parte Alajberg, Pusic, Klisura, Ciocian, Jeremic, Duric și Lakovic. Au rămas, în schimb, Trică, Bălae, Buterez, Pamfil și Calotă, urmând ca în săptămânile următoare să fie anunțate noile transferuri. „Obiectivul echipei va fi clasarea în primele trei locuri ale primei ligi.

„Cu același buget ca acum doi ani și ca acum un an, ne dorim să facem o figură frumoasă în campionat și să fim cât mai aproape de fruntea clasamentului. Am avut, după cinci ani, o tragere la sorți favorabilă în CEV Cup, avem încredere că vom trece de dubla cu campioana Ungariei și vom merge mai departe în Europa”,  >

Declarație Gabriel Boriga, coordonator activitate secție volei CSM Târgoviște

(sursă declarații bazarmedia.ro)

De remarcat este faptul că jucătoarele plecate de la CSM Târgoviște reprezintă exact jucătoarele cele mai valoroase din lot, adică cele cu care s-a reușit performanța locului trei în campionat în precedenta ediție a primei ligi și calificarea în finala Cupei României.