Sorana Cîrstea a reușit să câștige partida din optimile de finală ale turneului de tenis, „Hungarian Ladies Trophy”, de la Budapesta, diputată în compania jucătoarei sârbe Aleksandra Krunic. Sorana a fost suținută din tribună de mai mulți oficiali guvernamentali români, între care și ministrul Tineretului și Sportului, Constantin Bogdan Matei.

Jucătoarea de tenis, originară din Târgoviște, Sorana Cîrstea a reușit să lege două victorii consecutive, după o perioadă de mai bine de o lună și jumătate în care pierduse încă de la primul meci, în turneele la care a participat. S-a întâmplat la turneul „Hungarian Ladies Trophy”, de la Budapesta, o competiție cu premii totale de 226.750 de dolari.

În optimile de finală ale turneului maghiar Sorana Cîrstea a trecut , cu scorul de (6/3,6/3) de sportiva sârbă Aleksandra Krunic( cap de serie 4).

Tablou turneu Budapesta

Cîrstea( nr. 108 WTA) a reușit astfel să acceadă în sferturile de finală ale competiției unde o va întâlni pe Anastasia Potapova (RUS-nr.87 WTA).

La meciul din optimi al româncei, în tribunele arenei din Budapesta au fost prezenți mai mulți oficiali români, printre care și ministrul Tineretului și Sportului, Constantin Bogdan Matei. O fotografie cu acesta și Sorana, alături de oficiali maghiari, fiind postată chiar pe site-ul oficial al turneului de la  Budapesta, după meciul din optimi al Soranei.

Site-ul oficial al turneului „Hungarian Ladies Trophy” precizează doar că oficialii români se află în aceste zile la Budapesta pentru o vizită a turneului WTA de la Budapesta.

În ultima vreme s-a vehiculat varianta ca turneul WTA „BRD Bucharest Open”, turneu deținut de un om de afaceri maghiar, să fie mutat tot la Budapesta, din 2019, din cauza problemelor arenelor BNR din București, în ceea ce privește infrastructura.

foto articolwww.hungarianladiesopen.com

Articolul precedentDoliu la UVT. A murit profesorul Constantin Ghiță
Articolul următorDouă bilete la prețul unuia singur, de „Dragobete”, la Teatrul „Tony Bulandra”