Cadavrul fetiței de 11 ani din Gura Șuții a fost găsit, duminică, pe un câmp în apropiere de comuna Produlești. Din păcate, anchetatorii aveau certitudinea că nu o vor mai găsi în viață pe Adriana de sâmbătă, ora 23.00.

Anchetatorii au precizat că la o primă examinare a cadavrului fetei s-au observat urme de violenţe pe trup, dar că urmează să se stabilească dacă acestea au fost produse de animale sălbatice aflate în zonă.

„Trebuie excluse aceste lucruri şi să vedem apoi cauza decesului şi elementele de producere a urmelor de violenţă. Nu avem indicii la momentul acesta că ar fi şi alte persoane implicate. Aseară în jurul orei 23.00 am avut certitudinea traseului pe care l-a urmat. O audiere de suspecţi nu este făcută, la momentul acesta. El a fost o maşină închiriată din Bucureşti, de la o firmă. Trupul fetei a fost acoperit cu o folie de plastic, din cauza aceasta nu a putut fi găsit, dar prin trecerea elicopterului a fost dezvelit şi a fost găsit de către cei care se aflau în căutare“, a afirmat Mihai Dincă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Oamenii legii nu exclud nici ipoteza ca fata să fi fost violată. La acest moment, dosarul a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, fiind deschis dosar penal pentru omor, lipsire de libertate şi posibil viol.

Întrebat despre momentul în care anchetatorii au trecut de la varianta dispariţiei la cea a lipsirii de libertate, anchetatorii au răspuns că acesta a fost sâmbătă dimineaţă, după ce au fost vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere.

Este exclusă și ipoteza implicării mai multor persoane în acest caz şi merg pe varianta unui autor singuratic.

„Nu confirm că este vorba de un cetăţean olandez. Este un cetăţean străin. Trebuie să păstrăm o confidenţialitate a anchetei. Excludem să fie implicate mai multe persoane în acelaşi timp. Elementele ne conduc către un infractor singuratic. Există un suspect principal. Datele de până acum ne indicăfaptul că fetiţa, la momentul sesizării organelor de urmărire penală nu mai era în viaţă. Există o certitudine“, a spus prim-procurorul.

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Ipoteza criminalului singuratic, cetățean străin. Fetița din Gura Șuții posibil violată și ucisă, apoi, pe un câmp

Video|Oficialii confirmă că fetița decedată la Gura Șuții a fost răpită și apoi ucisă, cel mai probabil de un cetățean străin

 

VIDEO Ipoteză șoc în cazul fetei de 11 ani găsită moartă pe câmp: „A fost răpită de cei care fac trafic de organe”

 

Fetița dată dispărută, la Gura Șuții, a fost găsită decedată.

 

Nicio urmă în cazul fetei dispărute la Gura Șuții

 

Articolul precedentIpoteza criminalului singuratic, cetățean străin. Fetița din Gura Șuții posibil violată și ucisă, apoi, pe un câmp
Articolul următorChindia obține o victorie de senzație la Botoșani,în liga I