Stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște, arenă aparținând administrației locale din oraș, se află în plin proces de renovare. Primăria Târgoviște promite că stadionul va fi gata la începutul verii 2020. În șantier s-a turnat fundația pentru viitoarea tribună I  arenei.

Stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște, arenă pe care a evoluat echipa de fotbal Chindia Târgoviște, a intrat într-un amplu proces de renovare în luna iulie 2019. După ce echipa locală de fotabl nu a mai putut să evolueze pe această arenă (ce nu respectă normele impuse de FRF) în meciurile din liga I.

Până la remedierea problemei, echipa locală de fotbal, Chindia Târgoviște, susține meciurile considerate acasă, în liga I de fotbal, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

După demolarea tribunei a II-a (ce va deveni tribuna I, după renovare) și a peluzei a început și perioada de reconstrucție propriuzisă. La momentul actual,se toarnă:

„cea de-a doua linie din structura fundatiei noii tribune, urmand ca de saptamana viitoare sa se treaca la etapa de punere in opera a elementelor superioare de fundatie, etapa care presupune inclusiv montarea buloanelor de fixare a structurii tribunei noi.”

După cum anunță primarul Târgoviștei, într-o postare pe pagina personală de facebook.

Administrația locală a promis că stadionul „Eugen Popescu” va fi reabilitat până în vara anului 2020. Primăria Târgoviște asigură finanțarea lucrărilor, din fonduri proprii (în mare un împrumut bancar în valoare de 20 de milioane de lei).

Foto articol– Stadion „Eugen Popescu”, Târgoviște 918 octombrie 2019)

Sursa foto articol– facebook, Daniel Cristian Stan (primar Târgoviște)

Articolul precedentBărbat de 68 de ani descoperit decedat, pe treptele din fața casei, la Titu
Articolul următor„Ravagii” printre șoferi, în urma unei razii, la Târgoviște. Centura de siguranță, pacostea cea mai mare