Polițiștii din Dâmbovița au aplicat amenzi în valoare de 14,470 de lei și au reținut 7 permise de conducere, în urma unor acțiuni desfășurate marți, 27 decembrie 2022, pe drumurile din județ.

Potrivit IPJ Dâmbovița, la data de 27 decembrie 2022, peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost la datorie și au continuat să acționeze pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică.

Activitățile au fost organizate în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu.

Astfel, pe parcursul zilei de marţi au fost organizate 97 de patrule.

Polițiștii dâmbovițeni au intervenit în sprijinul cetățenilor și pentru a gestiona 28 de evenimente, 13 dintre acestea fiind sesizate prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgență.

Conform sursei citate, pentru încălcarea normelor legale în vigoare, polițiștii au aplicat 77 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.470 de lei, au reținut 7 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pe tronsoanele de drum intens circulate, în scopul prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, combaterii vitezei excesive și consumului de substanțe psihoactive sau alcool, fiind utilizate 5 aparate pentru supravegherea traficului rutier și măsurarea vitezei de deplasare.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAnca Alexandrescu, după suprataxarea OMV: „Trebuie să continuăm această presiune că avem o țară de luat înapoi”
Articolul următorSalariul minim, punctul de pensie și alocațiile, majorate de la 1 ianuarie 2023