Jandarmii dâmbovițeni au fost primii care au intervenit la violentul accident rutier, produs sâmbătă după-amiază pe DN 72, pe raza comunei I. L. Caragiale.

O patrulă auto de jandarmi aflată în timpul serviciului a intervenit de urgență în cazul mașinei răsturnate la marginea drumului și în care se aflau trei victime, doi adulți și un copil de 7 ani.

“Doi adulți și un copil, salvați de jandarmi dintr-un autoturism răsturnat. O patrulă auto de jandarmi aflată în timpul serviciului a intervenit, astăzi, 25 iunie a.c., pentru a salva o familie implicată într-un eveniment rutier.

Jandarmii dâmbovițeni, aflați în misiune, au observat un autoturism răsturnat în afara carosabilului, între localitățile Mija și I.L. Caragiale.

Aceștia s-au deplasat la fața locului, au incurajat cei trei ocupanți blocați în mașină și i-au verificat să nu prezinte răni grave. Ulterior i-au ajutat pe aceștia, doi adulți și un copil minor în vărstă de 7 ani, să deblocheze ușile și să iasă din autovehicul avariat.

Totodată, au alertat poliția și Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița pentru a interveni în zonă”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita