Este Cod galben de ceaţă în 25 de judeţe, în următoarele ore. În Prahova, Argeş şi Dâmboviţa vor fi rafale de vânt de până la 110 kilometri la oră, iar în patru judeţe se anunţă burniţă.

Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizări care vizează ceaţă, intensificări ale vântului şi burniţă. Ceaţa va persista până la ora 11.00 în 25 de judeţe, în timp ce, în zona de munte din Prahova, Argeş şi Dâmboviţa vor fi rafale de vânt de până la 110 kilometri la oră.

Potrivit meteorologilor, este cod galben de ceaţă, până la ora 11.00, în judeţele Ialomiţa, Prahova, Argeş, Giurgiu, Brăila, Dâmboviţa, Buzău, Teleorman, Ilfov, Călăraşi, Vaslui, Boroşani, Neamţ şi Iaşi.

Ceaţa va persista, până la ora 11.00, în judeţele Alba, Sibiu, Mureş, Galaţi, Maramureş, Cluj, Sălaj, Caraş-Severin, Vâlcea, Olt şi Dolj.

În plus, meteorologii au emis cod galben de vânt puternic pentru judeţele Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, unde vor fi rafale de vânt de până la 110 kilometri la oră. Avertizarea este valabilă pentru zona de munte, până la ora 11.00.

De asemenea, este cod galben de burniţă, până la ora 11.00, în judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş.

Pe arii restrânse, în aceste zone, meteorologii anunţă şi ploaie care depune polei.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentDâmbovița, județ fruntaș la cursurile de formare profesională
Articolul următorÎncepe construția mall-ului din Târgoviște. Vor fi trei zile de restricții de circulație