Incident violent petrecut, duminică, pe o stradă din satul Miulești, comuna Odobești!

Un tânăr de 28 de ani a lovit cu sălbăticie doi bărbați, dar în același timp ar fi distrus și parbrizul unui autoturism ce aparține unui bărbat de 50 de ani.

Agresorul a fost reținut de polițiști după scandalul provocat în plină stradă. Astăzi, 15 mai, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.

“La data de 14 mai a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, față de un bărbat de 28 de ani, din localitatea Miulești, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Bărbatul este bănuit că la data de 14 mai a.c., în timp ce se afla pe o stradă din localitate, ar fi agresat fizic doi bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 48 de ani și ar fi distrus parbrizul unui autoturism ce aparține unui bărbat de 50 de ani.

Totodată, prin faptele acestuia, ar fi fost tulburată și ordinea și liniștea publică.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentNumărul bugetarilor din România este în creștere
Articolul următorComunicat al Consiliului de Onoare al Clubului de Presă – Situația Caselor de Presă cu probleme