Fiul unui polițist, în vârstă de 15 ani, din Moreni, a fost agresat de doi bărbați. Acum, cei doi agresori sunt cercetați de polițiști petru instigare la infracțiunea de ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totodată, marți, oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, au descins la domiciliile a doi bărbați de 48 și 22 de ani, din Moreni și Mija.

Ulterior, cele două persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere.

Miercuri,  10 mai, cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni, față de bărbat fiind dispusa măsura arestului la domiciliu pe o perioada de 30 de zile, iar în cazul tânărului măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

“Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 23 aprilie a.c., bărbatul, în vârstă de 48 de ani, în timp ce s-ar fi aflat în zona pieței din municipiul Moreni, pe fondul unor sancțiuni contravenționale primite în trecut, ar fi instigat un tânăr să agreseze fizic un minor, de 15 ani, fiul unui polițist.

Totodată, prin acțiunile sale, tânărul, de 22 de ani, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorȘase bărbați din Dâmbovița, reținuți pentru furt de echipamente de șantier în valoare de 350.000 de lei