Incident periculos  în gara din Orașul Găești unde, în această seară, locomotiva unui tren plin cu pasageri a luat foc. Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al locomotivei.

Nu au fost înregistrate victime. Niciuna dintre cele 80 de persoane aflate in garnitură nu au întâmpinat probleme. Echipajul SMURD a făcut o verificare a tuturor pasagerilor din tren pentru a identifica eventuale persoane rănite. Trenul circula pe ruta București – Pitești. La sosirea echipajelor de pompieri locomotiva era desprinsa de vagoane.

Incendiul a fost stins rapid de pompieri utilizând stingătoare din dotarea locomotivei și de pe autospecială. Un echipaj rămâne în zona pentru o perioada pentru asigurarea masurilor de prevenire a incendiilor având în vedere temperaturile ridicate din compartimentul motor al locomotivei.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii Detașamentului Găești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentISU Dâmbovița trimite pompieri în Grecia pentru a ajuta la stingerea incendiilor de pădure
Articolul următorCulisele statului paralel | Ce stil vestimentar prefera Elena Ceaușescu. Ziua execuției a găsit-o într-un palton Yves Saint Laurent