Un bărbat din Crângurile a fost prins, marți, cu o căruță plină de lemne furate. Cum bărbatul nu a putut arăta documente la lemnele din căruță, acesta a rămas fără ele, după ce au fost confiscate de oamenii legii. Mai mult de atât, acesta a fost și amendat.

„La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 de Poliție Rurală Valea Mare au depistat, pe raza localității, un bărbat, din comuna Crângurile, care transporta, cu un vehicul cu tracțiune animală 1.2 metri cubi de material lemnos, fără a deține documentele necesare prevăzute de lege.

Bărbatul a fost sancționat contravențional potrivit Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Tot astăzi, un alt bărbat din comuna Ludești, care transporta, cu o autoutilitară, 1,5 metri cubi, material lemnos, fără a deține documentele necesare prevăzute de lege.

Bărbatul a fost sancționat contravențional potrivit Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCALENDAR olimpiade 2023: lista, etapele și datele la care sunt organizate olimpiade și concursuri școlare în acest an
Articolul următorAccident grav în Târgoviște! O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină