Un incendiu violent a izbucnit, luni seara, la o casă din satul Ungureni, comuna Corbii Mari. În timpul intervenției de stingere, proprietarul locuinței a făcut un atac de panică, fiind transportat de un echipaj SMURD la CPU Titu pentru tratament și investigații medicale.

Flăcările au mistuit acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați și materiale combustibile dintr-o cameră de locuit. Pentru lichidarea puternicului incendiu pompierii au intervenit cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„La locul evenimentului, arde acoperișul casei pe o suprafață de circa 100 metri pătrați și materiale combustibile într-o cameră de locuit, incendiul a fost localizat și se acționează pentru lichidare.

Pe timpul intervenției, proprietarul casei a suferit un atac de panică. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportat de către echipajul SMURD la CPU Titu pentru investigații medicale. Incendiul a fost lichidat”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET – Dumnezeu are nevoie de oameni – PILDA zilei
Articolul următorLegile Puterii, o emisiune despre oameni și fapte