Un tânăr din Târgoviște a fost arestat preventiv de polițiști după ce, aflat la volan fără permis, a provocat un accident și a fugit de la fața locului.

Bărbatul de 26 de ani este bănuit că, la data de 28 mai, ar fi condus un autoturism, pe strada Calea Domnească către strada Calea București, deși nu ar fi deținut permis de conducere, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi izbit de un copac, porțile a două imobile, un contor și un stâlp pentru susținerea energiei electrice.

Totodată, conducătorul autoturismului ar fi părăsit locul producerii evenimentului și s-ar fi sustras cercetărilor, iar pasagera din autoturism, o tânără de 21 de ani, la momentul producerii coliziunii, ar fi susținut că aceasta ar fi condus autoturismul, astfel, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în declarații.

Din fericire, în urma evenimentului nu au fost persoane rănite.

“În data de 20 iunie a.c., bărbatul de 26 de ani, din Târgoviște, cercetat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Rutier pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a fost prezentat Judecătoriei Târgoviște, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște
 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMinistrul Justiției, despre protestul magistraților: „Reforma pensiilor de serviciu este o obligație la nivel național”
Articolul următorȘedință de guvern – Urmează să se acorde ajutoare de urgență pentru români – Câți bani se vor da