Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, au fost sesizați de un bărbat, de 53 de ani, cu privire la faptul că, în cursul nopții de 29 spre 30 iulie, i-a fost sustras autoturismul parcat în municipiul Târgoviște.

Ulterior, în ziua de 30 iulie a.c., în localitatea Vulcana Pandele, polițiștii au identificat autoturismul avariat și abandonat în afara părții carosabile.

În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat principalul bănuit de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 19 ani, care ar fi sustras autoturismul și l-ar fi condus, acesta fiind implicat într-un accident rutier în localitatea Vulcana Pandele.

După producerea accidentului rutier, tânărul ar fi părăsit locul evenimentului și ar fi abandonat autoturismul în afara părții carosabile.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că acesta ar fi condus autoturismul, deși nu posedă permis de conducere.

Față de acesta, pe parcursul zilei de ieri, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, tânărul fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, în cadrul dosarului penal, față de alte patru persoane sunt efectuate cercetări și pentru complicitate la infracțiunea furt în scop de folosință.

În cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurăilor evenimentului, documentarea activității infracționalre și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedent2.668 de posturi scoase la concurs în școlile postliceale ale MAI
Articolul următorUSR-PLUS, decizie-BOMBĂ: Vom susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu