Un tânăr de 33 de ani, din Dâmbovița, a fost reținut de polițiști după ce ar fi furat o sumă mare de bani dintr-un restaurant.

Tânărul este bănuit că în noaptea de 18 spre 19 mai, ar fi pătruns în interiorul unui local din Pucioasa, de unde ar fi sustras un seif în care se aflau aproximativ 30.000 de lei.

Pentru documentarea activității infracționale, pe parcursul zilei de vineri, polițiștii, sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, au efectuat patru percheziții domiciliare, în municipiul Târgoviște și în localitatea Gura Ocniței, fiind pus în aplicare un mandat de aducere.

“La data de 2 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat”, se arată comunicat IPJ Dâmbovița.

Ieri, bărbatul a fost  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentDâmbovița: Un bărbat şi-a prins mâna la o semănătoare
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 4 iunie