Galeria celor de la Chindia Târgoviște pregătește o desfășurare impresionantă de forțe. Fanii echipei dâmbovițene se pregătesc de deplasarea la meciul de campionat împotriva celor de la Sportul Snagov iar surse din interiorul galeriei anunță că sunt deja sute de fani ce vor face deplasarea la partidă.

Partida dintre Sportul Snagov și Chindia Târgoviște, contând pentru etapa cu numărul 33, din Liga a doua de fotbal, va avea loc în data de 6 mai 2019, pe terenul echipei ilfovene.

La momentul actual, cu șase runde înainte de finalul campionatului, Chindia Târgoviște se află pe locul II în clasament (promovabil), cu 70 de puncte (locul I-Academica Clinceni 73 de puncte, locul III U Cluj -66 de puncte).

Sportul Snagov, echipă ce s-a aflat o perioadă bună pe loc promovabil (I-II) în clasament, este în pierdere de viteză, în ultimele etape, și a căzut pe locul IV (63 de puncte). O eventuală victorie a târgoviștenilor, în meciul direct, ar însemna asigurarea în proporție covârșitoare a locului de promovare, pentru Chindia Târgoviște, iar pentru Sportul Snagov pierderea șanselor de a mai spera la accederea directă în prima ligă.

Fotopagină facebook FC Chindia Târgoviște, anunț meci Snagov.

Fanii Chindiei au organizat pe pagina de facebook a suporterilor (FC Chindia Târgoviște) o înscriere pentru deplasarea de la Snagov. Surse din interiorul galeriei au precizat pentru www.realitateadedambovita.net că:

Foto articol- pagină facebook, FC Chindia Târgoviște (pagina suporterilor)

„Va fi cea mai numeroasă prezență a suporterilor Chindiei, la un meci din deplasare, din acest sezon. Suntem deja cel puțin 150 de fani, ce au confirmat prezența. Ne așteptăm ca numărul celor ce se vor înscrie să crească spectaculos, în ultimele zile de dinaintea meciului”

Meciul Sportul Snagov-Chindia Târgoviște va avea loc luni, 6 Mai 2019, începând cu ora 18.00 pe terenul echipei ilfovene, și este ultima partidă din cadrul etapei cu numărul 33 a ligii secunde de fotbal.

Articolul precedentIon Țiriac ajută jucătoarele românce, la Madrid. Sorana Cîrstea printre beneficiare
Articolul următorBeat fiind, a sunat la 112 să spună că este tâlhărit. Pentru că doar i s-a părut s-a ales cu amendă