Chindia Târgoviște va mai juca un meci amical, înainte de startul în noul sezon competițional al ligii I. Deși anunțaseră că nu mai este programat niciun meci amical, înainte de 15 iulie, data primului meci oficial, dâmbovițenii vor juca contra celor de la Dinamo București.

Foto:Chindia Târgoviște– sursa facebook, AFC Chindia Oficial

Partida dintre Dinamo București și Chindia Târgoviște va avea loc în cantonamentul alb-roșilor, de la Săftica.

Sursa fotofacebook, FC Dinamo Official

Așa după cum a anunțat oficial clubul Chindia Târgoviște, partida, ce va avea loc miercuri 10 iulie 2019, va fi una la care accesul publicului și al presei este interzis.

Chindia Târgoviște debutează în liga I în data de 15 iulie, în deplasare, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, în vreme ce Dinamo va evolua, tot în deplasare, pe terenul celor de la Viitorul (tot în data de 15 iulie).

Probabil că partida dintre Viitorul și Chindia Târgoviște, din perioada de pregătire, încheiată cu scorul de 3-1 pentru jucătorii lui Gică Hagi, a fost un argument  suplimentar ce a contat în stabilirea acestei partide amicale, ce are loc cu doar câteva zile înaintea debutului de sezon competițional.

Chindia și Dinamo se vor întâlni în partidă oficială (liga I) în data de 18 august (etapa a VI-a) la Ploiești, locul unde Chindia va disputa meciurile de acasă, în acest sezon.

Articolul precedentRezultate BAC 2019 Dâmbovița. S-au afişat notele pe Edu.ro UPDATE
Articolul următorÎncă două zile de tratamente împotriva insectelor de disconfort, la Târgoviște