În această dimineață (16 septembrie 2019) un apel la 112 anunța că un angajat al școlii din Bădulești, județul Dâmbovița, este bătut de părintele unui elev al școlii, chiar în incinta unității de învățământ. Agresorul s-a ales cu un dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Apelul la 112 a fost făcut în dimineața zilei de 16 septembrie, în jurul orei 9.05. La fața locului au fost direcționați rapid polițiștii de la postul de Poliție Crângurile, pentru a interveni în conflictul care se desfășura în incinta unității Școlii Gimnaziale Bădulești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu (este vorba de directorul unității de învățământ), ar fi fost agresat de tatăl unui elev al unității de învățământ.

FotoInterior Școala Gimnazială Bădulești -decembrie 2018

Sursa foto– facebook

Victima nu a solicitat intervenția ambulanței, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror de pe lângă Judecătoria Găești.

Față de bărbatul bănuit de comiterea faptei ,polițiștii au dispus măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr.61/1991, privind ordinea și liniștea publică.

Dosarul urmează a fi declinat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești.

Articolul precedentÎngrijorări (și) pentru Chindia? Suporteri Petrolul: „Le vom da cu ștampila de vot în cap!”
Articolul următorISU Dâmbovița face apel la populație, privind incendiile de vegetație