A fugit de la Poliție și s-a oprit cu mașina în gardul unui imobil! S-a întâmplat duminică seara pe DJ 716 Priboiu – Glodeni. Adolescentul de 19 ani, din Lăculețe, nu deținea permis de conducere.

„La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au efectuat semnal pentru a opri în trafic, pe drumul județean 716 Priboiu-Glodeni, un autoturism.

Conducătorul acestuia și-a continuat deplasarea, iar, ulterior, ar fi părăsit partea carosabilă, izbindu-se de gardul unui imobil.

În urma evenimentului, nu au fost persoane rănite.

Totodată, polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, din Laculețe.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de art. 335 din codul Penal.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentRafila, despre criza medicamentelor: Mă gândesc serios să venim cu o propunere concretă ca anumite materii prime să fie produse în ţară
Articolul următorChindia joacă azi la Mioveni