În perioada 6 – 16 iunie a.c., jandarmii dâmboviţeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării examenului de bacalaureat, sesiunea 2022.
Pentru prevenirea faptelor care ar putea tulbura ordinea, liniştea publică şi desfăşurarea în condiţii de normalitate a examenului de bacalaureat, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanţii instituţiilor de învăţământ în vederea soluţionării imediate a oricăror incidente.

Totodată, vor fi prezenţi pe timpul susţinerii probelor din cadrul Examenului Naţional de Bacalaureat la următoarele unităţi şcolare:
– Colegiul Naţional „Ienăchiţă Văcărescu” Târgovişte;
– Liceul Economic „Ion Ghica” Târgovişte;
– Liceul „Voievodul Mircea” Târgovişte;
– Colegiul Naţional „I.L. Caragiale” Moreni;
– Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” Pucioasa;
– Colegiul Naţional „Vladimir Streinu” Găeşti;
– Liceul Teoretic „I.C. Vissarion” Titu.

Misiunile executate de jandarmi constau în asigurarea măsurilor specifice de ordine şi siguranţă publică conform competenţelor legale în zona centrelor de examen, supravegherea accesului în instituţiile de învăţământ intervenind pentru soluţionarea eventualelor probleme care pot apărea pe linie de ordine şi siguranţă publică în interiorul sălilor, numai la solicitarea expresă a preşedinţilor de comisii.

Reamintim cetăţenilor faptul că pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă „112”.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentJandarmeria din București anunţă că a dat amenzi de 7.000 de lei după tragediile de la Festivalul Saga
Articolul următorFetiţă de doar 2 ani, electrocutată, în Dâmboviţa