Polițiștii de Imigrări din cadrul Serviciului pentru imigrări Dâmbovița au desfășurat zilele trecute o acțiune pe raza de competență, având ca scop combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini. În urma verificărilor, o femeie din Sri Lanka, în vârstă de 57 de ani, a fost depistată cu ședere ilegală.

„Polițiștii de imigrări din Dâmbovița, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat o femeie din Sri Lanka, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă și obligată, prin decizie de returnare, să părăsească țara în termen de 15 zile.

Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa, au desfăşurat, la data de 19 noiembrie a.c., o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În cadrul activităților întreprinse, poliţiştii au depistat pe raza judeţului Dâmboviţa, o femeie de 57 de ani, din Sri Lanka, care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoana în cauză a intrat legal în România, în baza unei vize de scurtă ședere în scop de vizită, însă la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Imigrări.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentPorturi închise din cauza vântului. Ceață și ploaie pe mai multe drumuri
Articolul următorGabriel Oprea: „Pensiile militare trebuie să rămână ocupaționale. Liderii politici să nu accepte mai puțin”