Chindia a suferit cel de-al patrulea eșec consecutiv în liga I de fotbal. La Voluntari, pe terenul celor de la Academica Clinceni, echipa lui Viorel Moldovan nu a fost capabilă să își apropie victoria, deși a reușit să deschidă scorul.

La Voluntari cele două promovate din liga a II a au încercat să obțină prima victorie, din liga I, după ce ambele formații nu au cunoscut gustul victoriei, în primele patru etape ale Ligii I. Gazdele de la Academica neavând vreun punct înaintea partidei.

Foto: Vestiar Chindia Târgoviște (sursa-AFC Chindia Oficial, facebook)

Iată echipele de start:

Clinceni: O. Vâlceanu – G. Matei, A. Răuță, R. Patriche, M. Dobrescu – A. Șut, R. Ion – Nsiah, B. Barbu, Buziuc – Vojtus
Rezerve: A. Ureche, Chatziterzoglu, P. Pârvulescu, E. Cebotaru, A. Popescu, Oulad 
Antrenor: Ilie Poenaru

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Neciu – A. Dudea, Bic – Neguț, Yameogo, A. Burlacu – M. Voduț
Rezerve: A. Șerban, D. Florea, Chercher, L. Mihai, Rață, C. Dinu, D. Moldovan
Antrenor: Viorel Moldovan

Foto: A Burlacu, după marcarea golului de 1-0, pentru Chindia

Chindia a început perfect și a reușit să deschidă scorul extrem de repede(min.03) prin A.Burlacu. Ulterior marcării golului, oamenii lui Viorel Moldovan s-au retras inexplicabil în apărare, permițând gazdelor să preia controlul jocului. Jakub Vojtus (min.19) și Bogdan Barbu (min.24), după o serie de gafe ale apărării târgoviștene, au reușit să întoarcă meciul, prin două goluri ce au stabilit scorul pauzei. Clinceni-Chindia 2-1.

Și după pauză, apărarea mai mult decât visătoare a Chindiei a permis gazdelor să marcheze și cel de-al treilea gol (din 7-8 m), prin Buziuc (min. 64). În ciuda eforturilor jucătorilor lui Moldovan de a reveni în joc și pe tabela de marcaj, ocaziile importante s-au lăsat așteptate, astfel că tabale a indicat la finalul celor 90 de minute de joc rezultatul:

Academica Clinceni- Chindia Târgoviște 3-1 (2-1)

În urma acestui rezultat Chindia rămâne cu un singur punct și ocupă ultimul loc în liga I, după cinci etape disputate.

În etapa următoare Chindia va întâlni, la Ploiești, pe Dinamo București, o altă echipă aflată în căutare de puncte după un start dezastruos de sezon.

Articolul precedentAproape de o tragedie, după ce a adormit la volan. Accident spectaculos la Târgoviște
Articolul următorAccident fără victime pe DN 1A