CSM Târgoviște a reușit să câștige, după o partidă de mare luptă, confruntarea pentru a treia poziție, din prima ligă feminină de baschet. În Sala Sporturilor din Târgoviște, elevele lui Cătălin Tănase au trecut de Olimpia Brașov, cu 69-61.

Cele două echipe se aflau la egalitate în clasament, înaintea confruntării de la Târgoviște, din Sala Sporturilor. Ambele combatante aveau câte 21 de puncte (7/7 raport victorii/înfrângeri)

Prima repriză a început în nota de dominare a gazdelor, dar destul de rapid oaspetele din Brașov au echilibrat jocul și chiar au reușit să treacă la conducere. Totuși, după primul sfert CSM Târgoviște a reușit să pună o diferență de 5 puncte față de adversar (21-16, după 10 minute).

În cel de-al doilea sfert a fost rândul oaspetelor să joace mai bine, astfel că acestea au recuperat diferența și chiar au trecut în avantaj. La pauza mare, ecartul a fost de trei puncte (35-38) în favoarea fetelor lui Dan Calancea.

La revenirea de la cabine, fetele lui Cătălin Tănase reușesc un „Run” de 7-0, și nu mai cedează conducerea până la finalul sfertului (54-49).

Și ultimul sfert a început într-o notă de echilibru.Chiar dacă CSM-ul a mărit avantajul, la șapte puncte, pe final de meci oaspetele s-au apropiat periculos,până la o posesie distanță. Abia în ultimele trei minute, CSM-ul și-a mărit avantajul hotărâtor, astfel că scorul final a fost:

CSM Târgoviște- CSU Olimpia Brașov 69-61

Articolul precedentGheboaia-Dâmbovița-Încă un bărbat intoxicat cu monoxid de carbon, a fost găsit decedat
Articolul următorUpdate: Au intrat cu mașina în pom. Se intervine pentru salvarea pasagerilor