A fost furtună mare în Târgoviște, oraș vizat și de un mesaj de avertizare sosit pe platforma Ro Alert. Vântul puternic a smuls un acoperiș de pe un cămin studențesc situat în campusul Universității Valahia. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nicio mașină avariată de acoperișul căzut.
Vântul puternic a smuls un acoperiș de pe un cămin studențesc situat în campusul Universității Valahia din Târgoviște. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nicio mașină avariată de acoperișul căzut.
Acoperișul cu pricina a fost construit în 2009, odată cu clădirea căminului. Rectorul UVT spune că structura de rezistență a acoperișului nu a fost afectată. Aproape o treime din acoperiș a fost deteriorată.
ISU Dâmbovița a transmis un mesaj prin aplicația Ro-Alert, privind avertizarea COD PORTOCALIU – Intensificări ale vântului cu rafale de peste 70 km/h, vijelie, grindină, descărcări electrice, averse ce vor cumula 20…25 l/mp, valabil în data de 25 iunie, în intervalul orar 17:30 – 18:15.
Zonele vizate au fost Târgoviște, Dragomirești, Răzvad, Dragodana, Văcărești, Aninoasa, Tătărani, Vulcana-Pandele, Ludești, Doicești, Mănești, Ulmi, Cobia, Crângurile, Hulubești, Raciu, Lucieni, Valea Mare, Gura Foii, Șotânga.
Articolul precedentVideo| Dâmbovițenii au fost avertizați, prin sistemul Ro-Alert, să se ferească de furtună
Articolul următorOUG pentru operarea Sistemului de avertizare a populației în situații de urgență „RO-ALERT”