S-au turnat primele porțiuni de fundație pentru noul stadion de la Târgoviște. Bătrâna arenă „Eugen Popescu”, pe care evoluează echipa de prima ligă, Chindia Târgoviște, se află într-un amplu proces de renovare, cu fonduri asigurate de administrația locală din Târgoviște.

Foto Proiect stadion nou Târgoviște

Noul stadion „Eugen Popescu”, adică arena pe care ar urma să evolueze, în meciurile de pe teren propriu, echipa locală Chindia Târgoviște a intrat într-un amplu proces de renovare în luna iulie 2019 (detalii aici www.realitateadedambovita.net)

Reprezentanții administrației locale, adică cei ce asigură și fondurile pentru renovarea arenei (n.m. se vorbește despre o sumă totală de aproximativ 7 milioane de euro, dar prin împrumut bancar până acum a fost contractată doar suma de 20 de milioane de lei).

 

Noua arenă de la Târgoviște, ce ar urma să corespundă standardelor UEFA și implicit ale FRF, pentru disputarea de partide din liga I de fotbal, ar trebui să fie gata în primăvara anului 2020.

Momentan a fost demolată tribuna a doua și peluza. Desemenea s-au început lucrări de recondiționare la tribuna I, care va deveni tribuna a  II-a.

Noua tribună I (vezi foto articol) a ajuns la faza în care a fost turnată fundația, „primele betoane”, ce vor susține (structură metalică) viitoarea tribună I . Imaginile au fost publicate de reprezentanți ai administrației locale. Spațiul de lucrări este închis accesului publicului.

Până la reabilitarea stadionului „Eugen Popescu” echipa de fotbal Chindia Târgoviște evoluează, în meciurile considerate acasă, în liga I de fotbal, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”.

Sursa foto articolfacebook, Gabriel Boriga

Articolul precedentPământul se cutremură, din nou. Trei cutremure de mică intensitate în 14 octombrie,în jurul României
Articolul următorProgramul lucrărilor la infrastructura rutieră din Dâmbovița, în perioada 14 – 18 octombrie