Câteva imagini în care doi câini, din rasa ogar, atacă o pisică, la ordinul stăpânului au șocat mediul virtual. Tânărul proprietar al animalelor, identificat ca fiind din Dâmbovița, a postat imaginile pe facebook cel mai probabil pentru a vinde câinii. A reușit să șocheze pe toată lumea iar acum a intrat și în vizorul oamenilor legii.

Imaginile au fost postate în spațiul virtual al internetului și foarte curând au devenit virale, cei mai mulți dintre internauți căutând să afle cine este individul ce a fost în stare să facă așa ceva. În imagini apar doi câini din rasa ogar,cel mai probabil, atacând o pisică, la ordinul stăpânului, care din când în când le dă câte o comandă. Mulți dintre internauți speculează că este vorba de un  clip prin care proprietarul câinilor încearcă să îi vândă, prezentând aptitudinile de vânătoare ale acestora.

Proprietarul animalelor a fost identificat, tot de internauți, ca fiind din satul Jugureni, comuna Uliești, județul Dâmbovița. Unul dintre internauți postând chiar imagini cu fotografia acestuia (detalii aici).

(Video- Atenție imagini cu puternic impact emoțional)

Polițiștii dâmbovițeni s-au autosesizat în acest caz și au deschis un dosar penal, pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept, conform postului local MDI TV.

Articolul precedentAmenzi contravenționale în valoare de 33.000 lei, date de inspectorii ITM în luna aprilie
Articolul următorDâmbovița. Locuri de muncă sunt multe. Doritori, puțini