Pământul a fost acoperit de gheață, în jumătatea de nord a județului Dâmbovița, după un episod de ploaie violentă, însoțită de grindină, petrecut în seara de 20 mai. Zeci de localități au fost afectate, iar imaginile sunt aproape incredibile, atmosfera fiind, în unele localitați, de-a dreptul hibernală după căderea grindinei.

Imagine

Sursa foto-facebook (captura postare Angi Safta)

Imaginile cu dezastrul produs de episodul de ploaie violentă cu grindina au început să apară în special pe rețelele de socializare, omenii fiind de-a dreptul uimiți de cantitatea de gheață căzută. Zeci de localitați au fost afectate. Localnicii spun că toate culturile si pomii fructiferi sunt afectați în proporție de 100%.

Imagine

La Priboiu,în apropiere de Târgoviste un localnic a surprins în propria curte cantitatea imensa de gheață căzută. Imaginile sunt întradevăr incredibile.

Imagine

Și pe DN 72, segmentul dâmbovițean al drumului, au fost probleme. Practic întregul drum a fost acoperit de gheață în doar câteva minute.

video

Județul Dâmbovița este sub atenționare de tip cod portocaliu de furtună până în seara zilei de 21 mai, iar meteorologii  anunță că este posibil să se îregistreze si în următoarele ore căderi de grindină

Articolul precedentAccident grav pe DN 7, la Tărtășești. Trei persoane au fost rănite
Articolul următorFurtunile violente au lăsat fără curent electric mai multe localități din Dâmbovița