Guvernul aprobă, luni, indicatorii tehnico-economici pentru opt obiective de investiţii, printre care şi pentru „Spitalul regional de urgenţă Craiova”. Tot luni, Executivul va adopta proiectul privind majorarea salariului minim brut pe ţară, potrivit unui anunţ făcut de Viorica Dăncilă.
Un alt proiect aflat pe ordinea de zi vizează acordarea de ajutoare de urgenţă în sumă totală de 1.073.250 lei pentru sprijinirea unui număr total de 299 familii şi persoane singure care se află în situaţii de necesitate ori deosebite cauzate de incendii, probleme grave de sănătate ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială, în vederea ameliorării situaţiei socio-materiale, de locuit şi de sănătate ale acestora, cu domiciliul/reşedinţa în 32 de judeţe, printre care Alba, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Teleorman, Vaslui, dar şi în Bucureşti.
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedentVotul diasporei române atrage atenția edililor străini. „Sper ca toți românii să poată vota”, spune un primar din Olanda
Articolul următorUPDATE VIDEO Un recidivist ar fi spart 20 de magazine din zona centrală a Târgoviștei