Un accident teribil s-a produs, vineri după-amiază, pe Drumul Național 72, între satele Șuța Olteni și Viișoara, în care un TIR, condus de un bărbat de 64 de ani, și un autoturism au intrat în coliziune frontal.

Imagine

În urma puternicului impact, șoferul autoturismului, în vârstă de 73 de ani, a rămas încarcerat. Echipajul de descarcerare a acționat rapid pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate. Persoana rănită era conștientă. Aceasta a fost scoasă în siguranță dintre mormanul de fiare și a fost preluată de echipajul SAJ și transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Concomitent se desfășoară operațiuni de prevenire a incendiilor și verificare a încărcăturii din TIR. Circulația este blocată pe ambele sensuri.

Polițiștii ajunși la fața locului efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările accidentului rutier.

Zona accidentului este asigurată de pompierii Detașamentului Târgoviște, care acționează cu o autospecială de intervenție, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD.

Medicii au declarat decesul persoanei încarcerate în accidentul de vineri de pe DN 72, petrecut între localităţile Viişoara şi Olteni, în care un TIR a intrat în coliziune cu un autoturism, informează ISU Dâmboviţa.

„La scurt timp după ce a fost preluat de către ambulanţă, bărbatul de 73 de ani a intrat în stop cardio-respirator, acesta prezentând multiple traumatisme. Din nefericire persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia”, precizează ISU Dâmboviţa.

Bărbatul a rămas încarcerat în autoturism după ce maşina în care se afla a fost lovită de TIR.

„Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, informează IPJ Dâmboviţa.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentPrințul Nicolae, interviu emoționant: de ce Iliescu NU l-a vrut pe Regele Mihai în România – Culisele statului paralel, sâmbătă, ora 21
Articolul următorRomânii se pregătesc de 1 Mai cu mici şi bere. Avertismentul ANPC: la ce trebuie să fie atenți