Chindia Târgoviște a suferit al doilea eșec consecutiv, în play out-ul ligii I de fotbal, și se apropie cu pași mari de retrogradare. Antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, nu a fost supărat, după eșecul elevilor săi, 0-2 cu Poli Iași, la Ploiesti.

Chindia a  început cu următorul 11: Aioani – Martac, Benga, Pitian, Corbu – Bic, Rata – Negut, Dangubic, Serban – Ivancic. Antrenor: Viorel Moldovan

Sursa foto-AFC Chindia Târgoviște

La Ploiești, băieții lui Viorel Moldovan s-au vazut conduși încă din minutul 13, când Luckassen a reluat cu capul, în plasa poții lui  Aioani, o centrare venită de la Andrei Cristea. Acesta a fost și scorul pauzei. Scorul s-a mentinut pâna aproape de final, când tot oaspeții au marcat. Chacana a scăpat singur, în jumatatea Chindiei, și a marcat lejer pe lânga portarul dâmbovițenilor, în minutul 90, stabilind totodată și scorul final 2-0 pentru Poli Iași, ce scapă de ultimul loc în clasament cu această victorie.

La finalul meciului, deși este al doilea meci fără victorie si fără gol marcat, Viorel Moldovan a declarat ca nu este supărat de jocul prestat de elevii săi.

„Dacă după jocul de la Clinceni am fost foarte supărat, nu pot să spun aceleași lucruri și acum. Îmi pare rău de efortul băieților. N-au fost recompensați astăzi. Am încercat să construim, însă avem problemele noastre la finalizare. Am dat multe centrări, dar n-am reușit să găsim un cap deștept. 

A fost un meci controlat de noi, dar ăsta e fotbalul. E greu să joci pe o asemenea căldură și să alergi după un rezultat, să construiești și să muncești. E mai ușor să distrugi și să te aperi. Prospețime am avut, nu am suferit din acest punct de vedere. Avem nevoie de mai multă inventivitate”

A declarat Moldovan.

Imagine

Chindia a ajuns pe ultima poziție a play out-ului, la egalitate de puncte cu Dinamo (17) cele doua echipe fiind poziționate acum pe locurile direct retrogradabile în liga a II-a

Articolul precedentLa doar 2000 de teste încă 325 de cazuri noi de coronavirus. Încă 14 cazuri noi în Dâmbovița
Articolul următorLiviu Dragnea, greva foamei în pușcărie. Postul Realitatea PLUS a fost scos de pe televizoarele din penitenciar