Polițiștii dâmbovițeni au reușit să identifice conducătorul auto ce a a accidentat mortal o femeie de 71 de ani, în seara zilei de 11 octombrie, la Gherghești, în Dâmbovița. Acesta a fugit de la locul accidentului iar cei care pot da informații despre locul în care se află sunt rugați să ia legătura cu reprezentanții Poliției.

O femeie a fost accidentată mortal, de o mașină, la Gherghești în Dâmbovița, în seara zilei de 11 octombrie. Bărbatul ce conducea autovehiculul, ce a produs accidentul, a fugit însă de la locul tragediei (amănunte aici www.realitateadedambovita.net).

Conform IPJ Dâmbovița:

Foto– Bărbat 45 de ani,din Voluntari, căutat de poliție.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești , sprijiniți de efective de la Serviciul Rutier, au identificat conducătorul auto bănuit de producerea accidentului mortal, petrecut pe raza localității Gherghești, în persoana unui bărbat de 45 de ani din Voluntari.(vezi foto)

De asemenea polițiștii au stabilit că, la momentul producerii accidentului de circulație, bărbatul conducea autoutilitara deși avea suspendată exercitarea dreptului de a șofa.

În prezent acesta se sustrage cercetărilor.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul precedentChindia câștigă la scor de neprezentare amicalul cu Clinceni, în pregătirea duelului cu FCSB
Articolul următorCinci persoane au ajuns la spital, după un accident petrecut pe DN 72 A