Primăria Titu anunță că, în perioada 7-14 iulie, în intervalul orar 5.45 – 10.45 , pe toată suprafaţa orasului Titu (Titu,Titu-Târg, Fusea, Codreanu, Atârnați, Titu-Plop, Sălcuța, Hagioaica) se vor executa tratamente aviochimice pentru combaterea dăunătorilor insecte de disconfort: ţânţari, muşte, omizi etc.

Se vor folosi substanțe produse Arysta LifeScience si avizate de Ministerul Sanatatii Publice, care sunt toxice pentru albine si organisme acvatice.

Produsul cu care se va actiona este EXIT 100 EC insecticid formulat special pentru aviotratamente si aplicare ULV. Nu este daunator oamenilor și nici mediului inconjurator.

Combaterea se efectuează doar o singură zi, începând cu prima zi a intervalului, în funcție de condițiile meteo. Dacă vremea nu este favorabilă aplicării tratamentului în prima zi, aceasta se amână pentru următoarea zi propice acestei activități.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Kelemen Hunor, parlamentarul-poet cu 4 case. Șeful UDMR nu vede statul de drept
Articolul următorVIDEO ULTIMA PARTE A INTERVIULUI EXCLUSIV Liviu Dragnea, episodul 4 | Cum se vede România din închisoare: ”În PSD e ”BAHAOS”