Bătaie de joc la Moreni. Așa caracterizează locuitorii orașului reacția celor responsabili cu remedierea unei defecțiuni ce a lăsat o bună parte din oraș fără apă potabilă, de aproape patru zile. Morenarii stau la cozi pentru a primi apă adusă de cisternele Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița, dar, în același timp ,acuză autoritățile și compania de o gestionare dezastruoasă a situației actuale.

Începând din data de 5 octombrie 2019 locuitorii municipiului Moreni, din Dâmbovița, au rămas fără apă potabilă. Conform unui anunț publicat, în bătaie de joc spun morrenarii, pe site-ul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița (în data de 5 octombrie 2019):

FotoCaptură sectiune anunțuri site CATD

„Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile in municipiul Moreni, in data de 05.10.2019 – incepand cu orele 14:00 pana la remedierea unei avarii la reteaua de distributie. Sunt afectate strazile: Cpt.Pantea Ion, Petrolului, Schela Mare, Independentei, Flacara si strazile adiacente.”

În data de 6 octombrie CATD publica un alt anunț:

„Va informam ca in zonele afectate de lipsa apei potabile, ca urmare a avarierii conductei de distributie in municipiul Moreni, respectiv strazile: 22 Decembrie, Industriilor, I.L.Caragiale, Cricovului, pana la remedierea situatiei, Compania de Apa Targoviste Dambovita va livra apa potabila populatiei cu cisternele proprii din dotare.”

Oamenii din Moreni sunt disperați și își strigă revolta pe facebook. Mai precis pe pagina primăriei municipiului Moreni.

Foto- pagină facebook Primăria Moreni

„Apa nu curge de vineri, numai urari de bine va transmit!”, scrie o locuitoare din Moreni

„Bun,am inteles ,dar cred ca in anunt trebuia precizata si data si ora reluarii distributiei apei potabile”.

„Pe I L Caragiale nu avem apa de vineri.Cat mai asteptam?Dupa atatea zile cred ca eforturile sunt prea incete.”

„Bine, bine.. si unde sunt cisternele? Cand vin? Ne imbracam frumos, le asteptam pe drum si le facem cu mana?”

Foto– Coadă apă potabilă la Moreni (07 octombrie 2019)

Sursa foto -facebook

Sunt doar  câteva dintre reacțiile morenarilor. Justificate dealtfel, având în vedere că nimeni dela CATD nu a comunicat absolut nimic referitor la remediere defecțiunii. Cea mai recentă comunicare (din data de 7 octombrie) se anunță că:

Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile in municipiul Moreni, in data de 07.10.2019 – incepand cu orele 10:00 pana la remedierea unei avarii la reteaua de distributie.

O bataie de joc spun morenarii ce stau la cozi la apă potabilă, ca în Evul Mediu spun ei.

Articolul precedentAcțiune în forță a poliției,în 8 județe. 56 de persoane reținute pentru înșelăciune la obținerea de credite bancare
Articolul următorTânăr de 20 de ani, cercetat pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice