Liderul ligii secunde de fotbal s-a „împiedicat” pe terenul unei echipe din a doua parte a clasamentului . Echipa antrenată de Viorel Moldovan nu a reușit să obțină decât un punct, pe terenul celor de la Metaloglobus București.

În deplasarea din Pantelimon, Chindia Târgoviște a plecat cu gândul obținerii celor trei puncte, mai ales că venea după nouă succese consecutive, iar poziția din clasament (Chindia-locul 1, Metaloglobus-locul 13) îi îndreptățea pe oaspeți să spere la obținerea facilă a tuturor celor trei puncte puse în joc. Cele două formații au evoluat în următoarea alcătuire:

Metaloglobus: Anca-Trip – C-tin. Costache, Bg. Panait, Caramalău (cpt.), Sava, Negotei, Mino Sota, Val. Andrei, Şt. Niculae, Vl. Vlad, Ov. Herea
Rezerve: Rob. Geantă – Pham Huy, Ghenovici, M. Albert, Culda, Sane, Riza
Antrenor: Cristian Popovici

Chindia: Aioani – Andr. Şerban, D. Novac, Martac, Dudea, D. Dumitraşcu, C. Dinu, Liv. Mihai, D. Florea, Cr. Neguţ, Cherchez (cpt.)
Rezerve: Ius. Popescu – Alin Manea, Crinel Stoica, Andr. Lungu, Mihaiu, Bg. Vasile, Acasandrei
Antrenor: Viorel Moldovan

Într-o partidă în care nu a fost aproape nimic de consemnat, rezultatul final a fost unul pe măsură: Metaloglobus București – Chindia Târgoviște 0-0. Chindia, ce acumulează 39 de puncte, poate fi egalată în clasament de Sportul Snagov, la finalul etapei cu numărul 17. Echipa din Ilfov având de jucat cu Universitatea Cluj, un meci ce va avea loc duminică, 18.11.2018.

Sursa foto– facebook fc chindia targoviste

Articolul precedentZăpadă mare și viscol, în zona montană a județului Dâmbovița
Articolul următorMinor căutat de poliție. A fost luat de lângă mamă, chiar de tatăl său