Hoții de curent din satul Bălteni, comuna Conțești, în vizorul polițiștilor. Vineri, 19 noiembrie, aceștia au fost “vizitați” de jandarmi, polițiști, luptători SAS, dar și de reprezentanți ai unei societăți de distribuție a energiei electrice.

În urma “vizitei” efectuate în localitate, oamenii legii au întocmit trei dosare penale, după ce au efectuat aproape o sută de verificări la persoane fizice.

“Pe parcursul zilei de 19 noiembrie, în intervalul orar 09.00 – 12.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, însoțiți de jandarmi și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea sustragerii de energie electrică, în localitatea Bălteni.

Astfel, în cadrul acțiunii, forțele de ordine au efectuat verificări la 89 de persoane fizice, ocazie cu care au întocmit trei dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt de energie electrică, deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcționării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate ori modificarea fără drept a componentelor instalațiilor energetice și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Totodată, la activitate au participat și reprezentanți de la societatea de distribuție a energiei electrice”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCum SABOTEAZĂ Vasile Dîncu propriul partid – cifrele care îi aruncă în față EȘECUL. Strategul PSD, din rateu în rateu
Articolul următorBilanț coronavirus 21 noiembrie:1.936 cazuri noi. Câte decese au fost anunțate oficial