Un nou accident de tren a avut loc în Dâmbovița. O mașină a fost spulberată de „Săgeata albastră”, la Săteni, în apropiere de Târgoviște. Două persoane au decedat.

Update:

Cele două persoane, din mașina lovită de tren, la Săteni, în Dâmbovița, au decedat. Este vorba de un bărbat și o femeie. La fața locului se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului.

Mașina în care se aflau cele două persoane era înmatriculată în județul Dâmbovița. La locul accidentului au intervenit pompierii de la ISU Dâmbovița, prin detașamentul Târgoviște. Cele două persoane din mașină, un bărbat de 72 de ani și o femeie de 69 de ani erau decedate la momentul în care au intervenit echipajele de la descarcerare.

Sursa video-ISU Dâmbovița

Știre inițială

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.00 (20 octombrie 2019), la trecerea la nivel cu calea ferată, de la Săteni. între ternul ce circula pe ruta Pietroșița-Târgoviște și un autoturism.

 

Conform primelor informații furnizate de ISU Dâmbovița, în mașina lovită de tren se aflau două persoane, care sunt încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii.

Se intervine pentru descarcerarea acestora, dar este posibil ca cele două persoane să fie decedate.

Articolul precedent19 infracțiuni sesizate prin 112, în ultimele 24 de ore
Articolul următorAtmosferă electrizantă pe „Ilie Oană”. Chindia pierde la limită, 1-2, cu FCSB