Unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Chindia Târgoviște, atacantul Mihai Neicuțescu, va ajunge, cel mai probabil, înapoi la clubul de unde a fost împrumutat, Dinamo București. Neicuțescu a reușit să încrie două din cele trei goluri marcate de dâmbovițeni, până acum, în liga I de fotbal.

Mihai Neicuțescu la meciul Chindia-CFR Cluj 1-4 (sursa foto, facebook AFC Chindia Târgoviște)

Împrumutat de la Dinamo, Mihai Neicuțescu, a fost unul dintre cei mai buni jucărori ai echipei lui Viorel Moldovan, în primele patru partide din campionatul primei ligi de fotbal, disputate în ediția 2019-2020.

Tânărul Neicuțescu, de 20 de ani (născut în data de 29 sept.1998), a marcat două din cele trei goluri ale Chindiei în campionat (cu Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj). Acesta este, conform contractului, împrumutat la Chindia Târgoviște, de la Dinamo București (până în data de 30.06.2020, când îi expiră înțelegerea cu gruparea alb-roșie).

Neicuțescu a pendulat între Chindia și Dinamo, pe parcursul carierei, fiind împrumutat de fiecare dată la Chindia.

iul 2017 – iun.2018 , de la Dinamo II la Chindia Târgoviște

iul.2018 – ian.2019, de la Dinamo II la Dinamo

ian.2019 – iul.2020 de la Dinamo la Chindia Târgoviște

FotoMarcel Ghergu, președinte Chindia Târgoviște

Cu un împrumut ce expiră în iulie 2020, Neicuțescu ar trebui să fie în continuare jucătorul Chindiei, dar președintele grupării, Marcel Ghergu, spune că Dinamo îl vrea înapoi cu insistență și, cel mai probabil, această mutare se va concretiza. Ghergu suspectează însă că Dinamo vrea să se răzbune pe Chindia, pentru transferul ratat al lui Viorel Moldovan.

Există o clauză în acordul de transfer de la Dinamo care prevede acest lucru, poate fi luat oricând (n.r. Mihai Neicuțescu). Am avut deja un prim contact cu cei de la Dinamo. Într-adevăr, îl doresc. Eu sper să nu fie vorba de răutate că nu s-a ajuns la un acord privind antrenorul Viorel Moldovan. Neicuțescu s-a simțit destul de bine și cred că a progresat mult la Târgoviște. Eu îmi pun o întrebare. Când s-a greșit? În primăvară când l-au dat sau acum când îl iau înapoi. Din câte știu eu, nu prea își dorește să ajungă la Dinamo. Vrea să rămână la noi, se simte bine,

A declarat Marcel Ghergu, pentru digisport.ro.

Articolul precedentUn dâmbovițean a fost „uns” șef interimar la Agenția Domeniilor Statului
Articolul următorColiziune între un taxi și o limuzină de lux, la Târgoviște