Carnetul de conducere pare să fie un accesoriu din ce în ce mai mult ignorat de cei care se urcă la volan. Trei dâmbovițeni au fost depistați de polițiști doar în ultimele ore.

Ieri, 21 august, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, pe raza localității Lazuri, un minor din municipiul București, în timp ce conducea o autoutilitară radiată din circulație.

Imagine cu un caracter ilustrativ

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autovehiculul avea montat o plăcuță cu număr fals de înmatriculare și că i-ar fi fost încredințat minorului de un bărbat de 58 de ani.

Un bărbat din Dragomirești, a fost depistat în timp ce conducea un moped, pe raza localității Decindeni, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedul nu era înregistrat în circulație.

Totodată, un alt bărbat din Sălcuța, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a fost surprins la volanul unui autoturism.

Pe numele celor trei, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Articolul precedentCaptură importantă. 5 mc de lemn, fără acte, au fost confiscați
Articolul următorPosibil duel Halep-Cîrstea, în turul III la US Open