Intervenție mai puțin obișnuită a pompierilor dâmbovițeni, chiar în ziua de Paște. Reprezentanții ISU au reușit să salveze o vițică scufundată într-o groapă cu noroi și reziduuri petroliere, din apropiere de Moreni, județul Dâmbovița. Pompierii spun că a fost cu adevărat „o minune de Paște”, pentru ca animalul se afla, cel mai probabil, de aproape o săptâmână, captiv în groapa din care nu avea nicio șansă să mai iasă fără ajutor.

În  aceasta seară (19 aprilie), pompierii de la Detașamentul Moreni al ISU Dâmbovița, au fost solicitați pentru salvarea unei bovine căzută într-o groapă, în cartierul Shela Mare, din municipiul Moreni.

Sosiți la fața locului pompierii au constatat ca animalul era afundat cu aproximativ 80% din suprafața corpului într-o gropă plina cu noroi și reziduuri petroliere. După o muncă aproape imposibilă pompierii au reușit să scoata animalul teafar din groapă. proprietarul animalului spune ca vițica dispăruse de acasă de aproape o săptâmână si cel mai probabil de atunci a cazut în gropă supraviețuind fără apă sau mâncare în această perioadă. Zona în care se afla animalul este una izolată, doar norocul făcând ca o persoană, ce a trecut întâmplator prin zona, să vada animalul captiv și să sune la 112.

Pompierii considera ca este o adevărată minune de Paște, faptul că animalul a putut fi găsit și că a fost salvat.

Articolul precedentÎncă o localitate dâmbovițeană a intrat pe harta cazurilor de coronavirus. Un prim caz confirmat la Butimanu
Articolul următorFlacără cu lumina de la Înviere aprinsă în centrul orașului, la Pucioasa