După mai bine de 36 de ore de căutări, fetița de 11 ani, de la Gura Șuții, din Dâmbovița, este încă de negăsit. După ce au consultat și imaginile de pe camerele video, din localitate, și au urmat traseul fetiței, pe drumul acesteia către casă, polițiștii și jandarmii tot nu au reușit să dea de urma fetei.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, din zona școlii unde învăța micuța, aceasta apare la momentul în care pleacă de la școala din Gura Șuții, îndreptându-se către casă (vineri 19 septembrie, ora 17.19 minute).

Sursa foto– protv.ro

Polițiștii au reușit să refacă traseul acesteia până la câteva sute de  metri de casă, cu ajutorul unor imagini surprinse de camerele de supraveghere. Ulterior însă nu se știe ce s-a mai întâmplat cu fata.

Un câine de urmă a ajuns la locuința fetiței, după ce s-a încercat refacerea traseului acesteia din ultimul punct în care a apărut pe camerele de supraveghere.

Sursa foto- captura MDI TV

Aproximativ 200 de polițiști și jandarmi, dar și reprezentanți ai ISU Dâmbovița, au căutat-o pe micuță în albia râului Dâmbovița, de pe raza localității, tot fără niciun rezultat.

(imagini video MDI TV-detalii aici)

Căutările s-au desfășurat pe parcursul zilei de 22 și în noaptea de 22-23 septembrie, la acțiune participând sute de polițiști, jandarmi și reprezentanți ai ISU.

Articolul precedentAccident cu trei răniți, la Titu, în dimineața zilei de duminică
Articolul următorFetița dată dispărută, la Gura Șuții, a fost găsită decedată.