O avarie s-a produs, luni, la Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS, motiv pentru care cazierul judiciar nu se poate elibera. În acest moment se lucrează pentru remedierea defecţiunii.

Potrivit IPJ Dâmbovița, „o echipă de specialiști lucrează în continuare pentru rezolvarea problemei în cel mai scurt timp”.

Potrivit IPJ Dâmbovița, „o echipă de specialiști lucrează în continuare pentru rezolvarea problemei în cel mai scurt timp”.

„Până la acest moment, colegii noștri din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au repornit Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS, așadar datele de interes operativ pot fi consultate și, de asemenea, se pot face mențiuni în baza de date. O echipă de specialiști lucrează în continuare pentru rezolvarea problemei în cel mai scurt timp. Vă reamintim că Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuații de tensiune care a afectat serverele. Până la remedierea situației, cetățenii nu pot obține certificate de cazier judiciar, însă, pe durata defecțiunii, se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Pe durata defecţiunii se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând să fie eliberate după rezolvarea avariei.

Articolul precedentUrmărit național depistat de polițiștii de la Târgoviște
Articolul următorFOTO|”Avalanșă” de flyere Pro Referendum, la Târgoviște