O medalie de aur, trei de argint și șase de bronz reprezintă zestrea obținută de karateka Clubului Sportiv Târgoviște la Cupa Băniei, găzduită de Sala Sporturilor “Ion Constantinescu” din Craiova, la sfârșitul săptămânii trecute.

La cea de-a 13-a ediție a întrecerii, Clubul Sportiv a deplasat un lot alcătuit din șase sportivi, care au încheiat competiția de interstiluri la înălțime.

Dintre sportivii atrenați de Ionuț Munteanu, cel care a cucerit medalia de aur a fost Adrian Drăguș. Acesta a urcat pe prima treaptă a podiumului la kumite cadeți, categoria +70 de kilograme.

Cu argint s-au întors acasă Timeea Moraru și Ștefania Huiu. Prima sportivă a obținut de două ori argintul la juniori, în probele de kumite și kumite shobu ippon, la categoria +59 de kilograme. A doua sportivă și-a adjudecat argintul tot la kumite, dar la la minicadeți, în limitele categoriei 50 de kilograme.

În posesia medalilor de bronz au intrat Robert Merda (kata juniori), Adrian Drăguș (kumite shobu ippon cadeți – cat. +70 kg), Alexandru Munteanu (kata minicadeți și kumite minicadeți + 55 kg), dar și Ștefania Huiu (kumite minicadeți – cat. 50 kilograme și kumite shobu ippon minicadeți – cat. 50 kilograme).

Un alt karateka de la CS Târgoviște care a avut parte de o evoluție apreciabilă a fost Răzvan Stanciu. Scopul competiței a fost verificarea sportivilor pentru competițiile naționale și internaționale din acestă toamnă.

Sursa: cstargoviste.ro 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentMuncitor găsit mort într-o societate din Târgoviște
Articolul următorClasare bună pentru George Matei Bucura la Trofeul Consiliului Județean Argeș