Oana Vlăduca, deputat ales pe lista PSD Dâmbovița, în 2016, a anunțat pe facebook, că demisionează din partid. Deputatul a anunțat că se alătură Pro România, formațiune unde a trecut de curând și Adrian Țuțuianu, cel care i-a fost șef, atât la partid de partid cât și pe linie profesională , în momentul în care Adrian Țuțuianu ocupa funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, iar Oana Vlăduca era șefa de cabinet a președintelui CJ Dâmbovița.

Anunțul renunțării la PSD a fost făcut de Oana Vlăduca pe pagina personală de facebook, printr-o postare „fluviu” din care redăm câteva pasaje. Oana Vlăduca nu a uitat să îi atace atât Liviu Dragnea cât și pe Rovana Plumb, cea care a preluat președinția interimară a PSD Dâmbovița, după îndepărtarea lui Adrian Țuțuianu.

„Sunt membră a Partidului Social Democrat de peste 20 de ani. Am aderat la un grup politic cu care m-am simțit compatibilă din punct de vedere al valorilor și principiilor declarate. Mi le-am asumat, la rândul meu, le-am respectat și promovat cu fidelitate.

(…)

Din păcate, foarte multe dintre valorile pentru care am aderat la PSD acum două decenii și-au încetat valabilitatea de când partidul a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast.

În atare condiții, am avut de cumpănit cu privire la parcursul de urmat și AM HOTĂRÂT SĂ MĂ ALĂTUR LUI VICTOR PONTA ȘI PRO ROMÂNIA! Nu e deloc ușor să o iau de la capăt, dar sunt puternică și nu mă feresc de muncă. Așa am crescut de mică și așa am înaintat în viață.

Câteva considerente:

· Partidul Social Democrat a fost ocupat și luat în posesie de un personaj care face mult rău partidului și, prin extensie, țării. Liviu Dragnea a pierdut orice busolă a moralității și realității înconjurătoare și funcționează astăzi pe bază de teroare. El însuși posedat de anumite spaime, își transferă lăcomia și disperarea în gesturi politice, unele cu repercusiuni la nivel de funcționare a statului român. Din această categorie au făcut parte și ordinele de eliminare din PSD a lui Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Adrian Țuțuianu, Marian Neacșu și alții, ordine pe care i le-au dus la îndeplinire câteva personaje contextual-credincioase, fără repere morale de niciun fel.

· Instaurarea unei noi conduceri la PSD Dâmbovița a adus mai multă tulburare decât liniște, mai mult venin decât pace. Ipocrizia mesajelor de „unitate” a culminat cu ordinul de eliminare din funcție a președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, iarăși o persoană căreia nu i s-a găsit nicio vină rațională. De asemenea, parlamentari care au muncit pentru acest partid au fost marginalizați fără motiv.

· Gestul meu este o delimitare de actuala conducere a PSD, care a transformat partidul într-o monedă imorală prin care se negociază orice, inclusiv libertăți. Mă delimitez de Liviu Dragnea, nu și de poporul psd-ist, oameni simpli și de bună credință, primari onești și muncitori, care nu au nicio legătură cu moravurile stăpânului. Lor o să le vorbesc în continuare, cu ei o să mă văd în continuare și pe mulți îi aștept alături de noi.

(…)

P.S: Despre PSD Dâmbovița voi vorbi cu alte ocazii. Atât doar, căci am păstrat în mine amărăciunea asta: nu am crezut niciodată că un membru simplu (nu mai spun deputat sau altceva) poate să fie umilit în fața primarilor, a colegilor săi așa cum a înțeles doamna Rovana Plumb să procedeze cu mine, Carmen Holban sau Titus Corlățean. Vremurile se schimbă și se întorc.”

A scris, între altele, Oana Vlăduca,pe pagina personală de facebook.

Articolul precedentSuspiciune de pestă porcină, în Dâmbovița. Un porc mistreț găsit mort, pe câmp, pune pe jar autoritățile
Articolul următorÎnfrângere neașteptată, pentru Chindia, la finalul pregătirii, 0-2 cu Daco Getica București