Un incendiu izbucnit la o locuință, din localitatea Mogoșani-Meri, din Dâmbovița, s-a încheiat cu un bilanț tragic. O femeie de 80 de ani a fost găsită decedată, după lichidarea incendiului. Pompierii de la ISU Dâmbovița, ce au lichidat incendiul, nu au putut decât să constate decesul bătrânei.

Știre în curs de actualizare

La incendiul din Mogoșani intervin pompierii de la ISU Dâmbovița. La fața locului se află se află detașamentul Găești, cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță a SAJ Dâmbovița.Din primele date, femeia găsită decedată, în locuința unde a fost localizat incendiul, avea în jurul a 80 de ani. Focul a izbucnit, cel mai probabil în camera unde femeia locuia, în care se afla și o sobă cu lemne. Nu s-a stabilit, deocamdată, dacă este vorba de o moarte suferită în urma arsurilor sau prin asfiexiere, cu monoxid de carbon.

La fața  locului se efectuează cercetări, de către IPJ Dâmbovița, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

Articolul precedentSpitalul Târgoviște, plângere împotriva scandalagiilor care au rănit un paznic şi au spart geamurile de la UPU
Articolul următorPercheziții la falsificatorii de diplome. De falsuri au beneficiat aproximativ 35 de cadre didactice