La Moreni, în Dâmbovița, al doilea oraș ca mărime din județ, animalele fără stăpân fac parte din decorul urban. O postare, din o rețea de socializare, în care apar vaci și câini, alături de pietoni, în centrul orașului, tinde să devină virală.

   Septembrie 2015

Octombrie 2017

Iunie 2018

August 2017

Iulie 2018

Nu este pentru prima dată când Municipiul Moreni ajunge în atenția publică datorită adevăratei grădini zoologice, de pe străzile orașului. De-a lungul timpului, mulți dintre locuitorii orașului au atras atenția, prin intermediul rețelelor de socializare, că nu se face nimic, de către administrația locală, pentru ca asemenea imagini să nu mai facă parte din cotidianul urban al morenarilor.

Decembrie 2018

De această dată, conform www. gazetadambovitei.ro, probabil că sătul să se adreseze administrației locale, pentru a rezolva problema animalelor fără stăpân, ce umblă libere prin oraș, un morenar a ales varianta hazului de necaz, postând, în o rețea de socializare, o fotografie cu realitatea morenară, din decembrie 2018, însoțită de următorul test:

Cine are prioritate ?
A. Domnul care mergea pe trecerea de pietoni ?

B. Câinele negru care alerga pe trecerea de pietoni ?

C. Vacuța care facea dreapta spre Târgoviște ?

D. Boul care mergea drept spre Ghirdoveni ?

E. Vitelușii, că erau doi ?

F. Celălalt câine că era voios ? (mergea cu coada în sus )

Nu pot sa îmi dau seama…poate mă ajutați…

Municipiul Moreni, din Dâmbovița, este al doilea oraș ca mărime din județ, după Târgoviște, având  o populație de aproximativ 18.000 de locuitori, conform rezultatelor referendumului din 2011. Dat fiind că este Municipiu, orașul Moreni impune taxe și impozite mai mari, pentru cetățenii săi, decât cele ce sunt plătite de locuitorii unui oraș sau ai unei comune, în conformitate cu prevederile legislative.

Foto articol- facebook

Articolul precedentȘi-a snopit în bătaie propria mamă. Ea a ajuns la spital,el în arestul poliției
Articolul următorA adormit la volan. A fost aproape de o tragedie