Marți, 18 august 2020, a fost semnat contractul de finanțare care vizează construirea celui mai mare parc din Municipiul Târgoviște , din ultimii 50 de ani.

Parcul va fi situat în vecinătatea Complexului Turistic de Natație Târgoviște și va avea o suprafață de aproximativ 50.000 de mp.

“Va fi implementată o investiție care presupune amenajarea unui spațiu verde generos, dar și construirea unui loc de joacă, a unei fântâni arteziene, a unei scene cu gradene, a unui foișor sau amenajarea unor piste pentru biciclete.

Totodată, vor fi plantați aproximativ 500 de arbori și arbuști!

În plus, parcul va fi dotat și cu o zonă de fitness cu elemente de tip bare de tracțiune sau cu mobilier urban inteligent cu Wi-Fi, va fi supravegheat video, iar tot spațiul verde va beneficia de sistem automat de irigații.

Valoarea totală a investiției este de 10.793.302,96 lei, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional regional 2014-2020, Axa 4, Prioritatea de Investiții 4.2.”, a declarat Daniel Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște.

Articolul precedentOUG privind majorarea eșalonată a alocațiilor intră la votul final
Articolul următorAtenție, șoferi: Controale în trafic la autovehiculele înmatriculate în alte state!