Începând de astăzi, în Târgoviște sunt funcționale cele 4 stații electrice de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-în!

– Finanțarea a fost accesată de către administrația locală în cadrul “Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-în”, gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu.

– Cele 4 stații de reîncărcare pentru vehicule electrice sunt montate în următoarele locații: strada Calea Ialomiței (în vecinătatea Complexului Turistic de Natație), parcarea de lângă Piața Bărăției, strada Justiției (lângă Casa Armatei și stadion), parcarea de lângă BRD (vis-a-vis de Biblioteca Județeană).

– Stațiile au o capacitate de minim 2 incărcări/ora/stație de încărcare.

– De remarcat că, începând cu anul viitor, impozitul pentru mijloacele de transport hibrid va fi redus cu 90%, în baza unei hotărâri de consiliu adoptate în luna iunie, anul acesta.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Cristian Popescu Piedone, șeful de restaurant ajuns primar de sector. Nu-și asumă nimic după tragedia Colectiv
Articolul următorMare grijă dacă plecaţi la drum. Posibilă întrerupere a serviciilor de emitere rovienietă şi peaj