Doi pensionari au fost găsiți decedați, în circumstanțe suspecte, în  această dimineață, în Dâmbovița. Este vorba de un bărbat din Bucșani, găsit în propria casă, probabil electrocutat ,și un altul găsit într-o grădină, din Miulești.

Cele două descoperiri macabre au avut loc în această dimineață, la distanță scurtă una de cealaltă și fără nicio legătură între ele.

În primul caza este vorba de un bărbat de 89 de ani, ce a fost găsit decedat, în propria locuință.Din primele cercetări, conform IPJ Dâmbovița, bătrânul ar fi băgat un cablu într-o priză și s-a electrocutat, aceasta fiind cauza decesului. Corpul neînsuflețit a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița (SML).

Fotografie cu un caracter ilustrativ

În cel de-a doilea caz este vorba de un bărbat de 68 de ani, ce a fost găsit decedat într-o grădină, la Miulești, comuna Odobești. Se pare că un trecător a văzut corpul neînsuflețit și a anunțat Serviciul unic de urgență- „112”. Nu se cunosc cauzele decesului, deocamdată, iar la fața locului se efectuează cercetări, de către polițiștii dâmbovițeni.

Articolul precedentUn rănit în urma unei coliziuni auto, petrecută la Petrești
Articolul următorRevoltător! Un tânăr beat a accidentat mortal, cu mașina, un biciclist