Poliţiştii fac percheziţii, marţi dimineaţă, în Prahova şi Dâmboviţa, la persoane bănuite că au furat din mai multe magazine. Numai în ultimele două săptămâni, aceştia au dat spargeri la şapte magazine.

Percheziţiile au loc în oraşul Vălenii de Munte şi comuna Floreşti, dar şi în judeţul Dâmboviţa, a anunţat, marţi dimineaţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova. Patru persoane urmează să fie aduse la audieri.

Anchetatorii susţin că, în ultimele două săptămâni, banda ar fi dat nu mai puţin de şapte spargeri, ceea ce însemnă o medie de una la fiecare două zile. Tâlharii furau bani din casele de marcat, dar şi ţigări şi băutură.

Percheziţii la persoane suspectate că au dat spargeri la fiecare două zile

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte și cei ai Secției Rurale de Poliție Florești au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Prahova și Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracţiunii de furt calificat. În fapt, în ultimele două săptămâni, persoanele bănuite ar fi sustras atât țigări, băuturi alcoolice cât și bani, din incinta a 7 societăți de alimentație publică din județul Prahova, creând prin activitatea infracțională un prejudiciu total de 15.000 de lei. În urma perchezițiilor vor fi conduse la sediul poliției patru persoane”, a anunţat IPJ Prahova, într-un comunicat de presă transmis marţi dimineaţă. 

La acțiune au participat polițiști din cadrului Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentVremea se răcește accelerat în toată țara
Articolul următorFlorin Zamfirescu, interviu de colecție, la Realitatea PLUS – 24 decembrie, ora 18:00